måndag 11 oktober 2010

När ni trodde att ni var av med mig

Nej, jag har inte lagt ner. Jag har bara prioriterat andra saker än min söta lilla dagbok på Internet, som Dennis en gång så nedsättande kallade detta högvattenmärke i cyberspace. Som att vara på lägerskola, jobba, skruva ihop Ikea-prylar och gå upp och ner för trapporna, bärande på hemskt mycket saker. Den som ändå hade en hiss, som jag brukar säga.

Veckan i Falun med eleverna var väldigt rolig, men naturligtvis också utmattande. Det var tur att vi fick en ledig dag förra måndagen, så att jag fick vila upp mig lite i alla fall.

Förra helgen ägnades åt att hjälpa Esh flytta till mina gamla hoods i Fålhagen samt att dricka post-flytt-öl i hans nya böjda soffa som han köpte av en homosexuell man. Men det är inget fel med det. En soffa kan se ut på många olika sätt.

I söndags var vi på Ikea och köpte dessutom en ny fin tv. Säljaren var oerhört mycket säljare och sålde järnet. Jag köpte allt, som vanligt i och med att jag aldrig kan säga nej till något. Tv:n är som en gudagåva och bilden är krispig som en solig höstdag.

Sen gick en vecka och så var det helg igen. Då var jag målvakt i internmatchen på Södras avslutningsdag. Det var ganska lätt, det är bara att sänka intelligensnivån två hack så kan vem som helst bli målvakt. Jag släppte bara in ett mål och det berodde på att en av mina mittbackar tacklade bort mig på en hörna. Oklart varför. Hur det gick i matchen? Vad tror du själv? Vi i unga förlorade naturligtvis.

På kvällen var det "bankett" på en halvsunkig kubansk restaurang till tonerna av två män som spelade synt och gitarr skithögt. Det ringer fortfarande i öronen så här två dagar senare.

Igår var först Love, Kerstin och Elis samt Hannes här och åt brunch och tårta och sen kom Saras föräldrar förbi med lite prylar som hon hade lämnat i Rappestad. Så mycket människor har jag inte haft över sedan Valborg 2007, så jag blev helt utmattad och gick och lade mig i någon timma.

Sen blev det måndag, och snart är det tisdag. Avslutar som jag började med ännu ett klassiskt Denniscitat: Tiden går så jävla fort.

Inga kommentarer: