söndag 20 december 2009

Jesus är från Estland

Igår firade vi Arsenal fantastiska seger mot Hull genom att dricka alla olika alkoholer som finns. Oskar kom hit till Kannan och det var kul att hänga lite och catcha up med honom. Han och Sara tippade 5-0 till Arsenal i matchen, medan jag var lite mer modest och hävdade att det skulle sluta 3-0, vilket den också gjorde.

Eller så var det tvärtom... Fusk att tippa när matchen redan är avgjord.

Efter matchen var vi kvar hemma tills vinet tog slut, och då gick vi istället till Harrys. Det är dit man går nu när man är för gammal för Platens. Fast folk var jävligt unga även på där. 90-talisterna tar i min själ över nu. Det är så illa.

Efter Harrys gick vi hem via Kebabbaren, som faktiskt har världens godaste kebabsås, och sedan drabbades Sara av akut vinterkräksjuka i en timme innan vi kunde sova. Det är sådant som händer i dessa tider när farsoterna överhopar oss likt bibliska gräshoppor.

Idag har vi varit i Rape Town, aka Rappestad, och firat prejulafton med Saras föräldrar. Sara fick en sodastreamer, en pyjamas och någon form av sockiplast medan jag fick De Ofrivilliga på DVD. 00-talets bästa svenska film. Kul!

På kvällen åkte vi till Sjögestad kyrka och tittade på när mamma Helena sjöng i sin kör. Det innebär att jag har varit på två gudstjänster den här veckan, och så from har jag inte varit sedan jag var på en veckas skidläger i Opdal, anordnat av Philadelfiakyrkan. Det var en ganska fin konsert och allra bäst var den medeltida hymnklassikern Gaudete! Christus est natus vilket betyder Grattis! Kristus är numera est.

Nu ska vi runda av den här helgen med ett stycke Leonardo DiCaprio-film.

Inga kommentarer: