torsdag 10 juni 2010

Så blev jag träningsnarkoman

Jag kan konstatera att jag inte är helt nöjd med tillvaron just nu. Det är inte världens roligaste jobb och på fritiden händer inte ett enda någe. Dessutom kommer jag och Sara knappt ses någonting under de närmsta månaderna, och det är jävligt jobbigt. Oinspirerad kan vi nog fastslå att jag är.

Denna tristess skulle kunna leda till total inaktivitet, men jag har bestämt mig för att utnyttja all min lediga tid till träning. Så den här veckan har jag känt mig som Blossom Tainton, då det är ett gymmande och ett löpande och ett fotbollstränande, som världen inte har sett maken till. Eller det har den garanterat, men du förstår var jag vill komma.

Igår körde jag till och med dubbelpass, först gymmet efter jobbet och sedan fotboll på kvällen. I och för sig blev det ytterligare en sådan där träning där jag inte blev ett enda dugg bättre, vilket - när jag tänker efter - alla träningar sedan 2001 har varit. Det var då jag slutade "satsa" på fotbollen och övergick till att vara en glad amatör snäppet högre än korpen. Och så tycker man att det är konstigt att vi ligger sist i serien...

Så jag tränar. Det är ungefär det jag gör förutom att jobba. Så kul blev sommaren 2010. Tur att VM börjar i morgon så att det finns något att kolla på i alla fall. Tv-utbudet den senaste tiden har varit under all kritik, så jag har inte ens satt på tv:n den senaste veckan. Fast det kanske beror på att man måste trycka på två knappar framme på den för att den ska starta. Det är ju en helt orimlig ansträngning för att få igång en tv.

1 kommentar:

Filippa sa...

Fy sjutton för distansförhållanden. Men jag antar att du istället får se fram emot en kondition utan dess lika lagom till hösten?