söndag 14 mars 2010

Socialt umgänge, en revival

Jag hade tänkt att kolla på Voddler så här på den trötta söndagskvällen, men Voddler funkade inte så jag får fortsätta kolla Internet trots att Internet tog slut redan vid 15-tiden i eftermiddags. Internet kan vara väldigt tråkigt vissa dagar. Men dom som jobbar där måste ju också ha rätt till dåliga dagar, för det har vi ju alla då och då.

Helgen har inte alls varit särskilt lugn. Det började med att jag skrev tenta i fredags och jag antar att jag spikade den för det brukar jag ju göra på tentor. Kommer faktiskt inte ihåg när jag inte fick alla rätt på en tenta. Bortsett från fornsvenskan då. Och de jag skrev på engelskan. Och de jag skrev förra våren. När jag tänker efter så har jag nog aldrig haft alla rätt, och med tanke på mitt svar på fråga fyra i fredags lär så inte bli fallet bli för den nu aktuella tentan heller.

Tenta ska enligt lagen firas med tentafest, men eftersom att jag vägrar socialisera med min klass fick jag lösa det på egen hand. Björn var ölsugen så vi gick till Orvars för just deras öl. Det var trevligt att hänga lite med honom, det blir alldeles för sällan vi ses.

På kvällen kollade jag på På Spåret och hoppades på Peters lag, men det gick ju inte alls bra. Kul för Marcus Birro att han kunde svaret på en fråga, så att han får känna sig delaktig i Johanna Koljonens seger. Jag pratade med Heikki (Heikko? Namn, alltså. Vilket jävla påfund.), min gamla rumskamrat från Stockrosgatan, och han berättade att han gick i gymnasiet med henne i Finland och att hon var en väldig älskvärd person som alla gillade. Tvärtemot ryktena som sprids alltså. Edit: Här är rätt länk. Jag är analfabet vad gäller ctrlC+crtlV.

I lördags höll jag låg profil större delen av dagen och ägnade den åt det alla lördagar borde ägnas åt: Fotboll på tv. Jag betade av tre matcher, där höjdpunkten givetvis var Arsenals sena avgörande mot Hull. Det var en frustrerad väntan på segermålet.

Saker som flög genom vardagsrummet vid olika missade målchanser:
  • En tidningshög
  • Ett postit-block
  • Ett par jeans
  • En innesko
Det är ju bara en lek...

Efter segern, när jag hade lugnat ner mig framför de avslutande låtarna i schlager-SM, snörade jag på mig de gamla hockeyrören och skred bort till Jajje på de isade gatorna. Han och Johanna samt Jeppe och Rebecka hade schlager/charadkväll. Det var trevligt att hänga där lite. Kul med sociala aktiviteter efter en vecka utan någon som helst social stimulans. Fast charader är inte min starkaste gren - inte Jajjes heller uppenbarligen.

Idag har jag mest varit trött. Det blir lätt så när man somnar vid fyrahugget. Jag vaknade elva, sen sov jag lite till på den tidiga eftermiddagen, kollade på AIK, sov lite till, åt korvstroganoff och sedan hade jag tänkt kolla på Voddler. Men det gick ju åt helvete. Det blev att uppdatera bloggen istället så att Hannes blir nöjd igen. Han har sjuka krav på uppdateringstakten här. Det är en orimlig arbetsbörda - han måste komma ihåg att jag är upptagen med att inte ha ett liv.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag väljer att tro på Olle, han har ett lättstavat namn. Plus att det vore korkat att grunda en åsikt utifrån vad någon jag aldrig träffat har sagt.

Kerstin sa...

Länken känns som något du tänkte hetsa Hannes om?

The Artist Formerly Known as King Kolo sa...

Plus att det var rent hittepå. Jag har inte pratat med Heikki/o sedan han flyttade 2005.

Kerstin sa...

Förstod det. Plus att jag dissade mig själv lite med flit.

Joel sa...

Vilka är den där jävla länken?
Osköna.