måndag 7 april 2008

Egen härd är guld värd

Det var en lååång dag i går. Eftersom att vi var tämligen slitna igår drog vi ut till Heathrow redan vi etthugget trots att planet skulle gå vid sex. Tanken var att checka in, dumpa väskorna och sedan hänga på flygplatsen. Problemet var att vi inte kunde checka in och i incheckningshallen fanns fuck all att göra.

Det var bara att vänta på "further information" i tre timmar, men sedan testade Lander att checka in igen på chans - och då funkade det. Vi såg att de två tidigare BA-flighterna till ARN hade ställts in på grund av att det kom fyra snöflingor över England igår, så vi kunde vara glada över att hamna på en kärra som faktiskt skulle gå.

Planet var estimerat till 18, som sagt - men piloten hade gått vilse på T5 eller något så vi blev så klart sena. Det vara bara att hitta närmaste pub, och fyra Stella senare, kl nio, fick vi boarda. Vi lyfte 21.30 och det var bara att utnyttja det faktum att det är gratis förtäring ombord på BA och runda av kvällen med en GT och några Carlsberg.

Taxi hem till mig, via Shell och en mosbricka, och sedan däcka framför Green Street. What a fucking day.

Det är grymt skönt att vara hemma i ett rum där typ el fungerar och brandlarmet inte går igång klockan åtta på morgonen. Nu tar vi vit vecka för 400 Stella på fem dagar sätter sina spår. Jag kommer att få bo på gymmet under den närmaste tiden.

Inga kommentarer: