måndag 28 april 2008

Laguppställning valborg

Formation 4-4-2

Målvakt: Karl von Essen
En stabil lirare som man vet var man har. Levererar alltid i pressade lägen. Har visserligen stått för en del tavlor genom åren, men fjolårets lampincident kommer sannolikt inte att upprepas.

Högerback: Rebecca ”Becks” Lindström
Extremt löpstark och håller alltid positionen. Har under den senaste tiden utvecklat en enorm karaktär. Mycket hög kapacitet.

Mittback: Josefin ”St John” Larson (Lagkapten)
Gör comeback i mittlåset efter ett års frånvaro. Strålande organisatör som alltid håller ihop laget. Viktig som moralhöjare.

Mittback: Anna ”Jesper” Strandberg von Essen
Lär få ta den viktiga mammarollen i laget. Lysande på att täcka upp, och är inte rädd för att skälla ut målvakten när han gör bort sig. En nog så viktig uppgift.

Vänsterback: Björn Andersson
Har alltid haft mycket hög lägstanivå, men kontinuiteten har dessvärre saknas under det senaste året. Just tillbaka efter en framgångsrik proffsperiod i England.

Högermittfältare: Daniella ”Ella” Velin
Ettrig tekniker som alltid har en fint på lager. Pålitlig och bryter sällan matcherna före full tid. Trolig målskytt.

Innermittfältare: Erik ”Dr. Esh” Engblom
Frågetecken för konditionen, men tung rutin väger upp. Svaghet: Inläggen. Slipper ansvaret som lagkapten och organisatör i år, vilket sannolikt kommer att lyfta hans insats.

Innermittfältare: Jaydeep ”Jajje” Bergius
Lagets mest rutinerade spelare, och vet precis vad som krävs för att lyckas. Tar efter nio månaders vila upp karriären igen, och blir ett fantastiskt tillskott i laget.

Vänstermittfältare: Henette ”Nettan” Wester
Passar extremt bra ute till vänster. Gjorde avtryck i fjol, och med den erfarenheten med sig talar allting för ännu en inspirerad insats.

Anfallare: Per Strömfelt
Succédebutant i fjol, och en given matchvinnare även i år. Frågetecken för dagsformen, men med Kvalborg i kroppen talar allt för en lyckad insats.

Anfallare: Axel ”Faster Ataklass” Asplund
Kan ofta försvinna från matcherna i slutet, men brukar alltid göra väsen av sig fram till dess. Går oftast ut hårt och sedan ökar han. Humörspelare.

Avbytare: Elin Berger och Fanny Miles.
Debutanter. Svårt att avgöra var de står, men rutin finns från liknande sammanhang. Kommer av allt att döma få mycket speltid i andra halvlek när startspelarna börjar krokna.

Joker: Dennis ”Debbie Holter” Holtz
Oerhört skadedrabbat de senaste månaderna, och har därför inte kunnat träna bra. Mycket osäker startande, som dock har stor förmåga när han väl spelar.

4 kommentarer:

hanmedmustaschen sa...

mycket underhållande. jag har blivit en bloggkommentator istället för en skribent. frågan är egentligen hur dagsformen är för innermittfältare engblom efter det hårda matchandet i helgen, känslan är att det är en något nedtränad mustasch vi har att göra med.

Anonym sa...

Synnerligen underhållande Faster Ataklas! Jag är mycket hedrad över "il capitano"-bindeln och kommer att göra mitt yttersta - som alltid. Väl mött till morgondagens matchstart! (vi har förköp, bra Becks!)

Anonym sa...

Tillägg i uppställningen: Kribba är bollkalle! Nu kör vi!

Anonym sa...

självklart, jag kan hantera både en och två bollar...