söndag 25 maj 2008

Västerås - vitsigt värre

Varför får inte jag säga Leksand när Bobby Zamora?
Varför måste jag vara över Jupiter när Marc Overmars?
Varför måste jag blunda när Johan Luks?
Varför var jag säker när Carlos Vela?
Varför måste jag stanna ba när Didier Drogba?

Som ni ser var det skyhög nivå på humorn på uteserveringen vid Bishop's Arms i Västerås i går. När Haninge drog den om Bobby Zamora grät jag av skratt. Jag förstår att folk kan ifrågasätta det roliga i det där, men jag lovar att det blir extremt kul efter sju 59-kronors Heineken.

I övrigt var det en lyckad helg i Gurkstaden. I fredags lunchade jag med min Skånebrorsa och sedan förberedde jag och Lander för konferensen. På kvällen dök Hedemora upp med tysk öl och vi grillade - eller ska vi säga flamberade - burgare i majkylan utanför Landers hus.

Jag var lite småsliten på morgonen, men det var inte värre än att en panodil löste det. Mötet var mycket produktivt, och framtiden ser ljus ut för Arsenal Sweden. Om folk gör det de har sagt att de ska göra vill säga. Jag visade också till församlingens stora glädje en OTROLIGT proffsig power point-presentation som jag hade skapat med mina egna händer. Särskild succé gjorde toningen från vitt till rött i bakgrunden på bilderna.

Efter mötet var det bira, bira, bira, bärs, bärs, bärs samt mojito och vitryss på Pluto. Alltså jag var inte rymdfull, utan stället hette Pluto.

Sedan var det bara att slockna på hotellet. Det var stort att Lander, som var tio minuter hemifrån, också valde att bo på hotell.

Idag har vi hängt hemma hos Lander, planerat lite samt kollat på fullkomligt usel fotboll i och med matchen mellan Leeds och Doncaster. Jag dog litegrann inombords på grund av den våldsamt usla kvaliteten på den fighten.

Skönt att komma hem till korridoren och inse att man har städvecka (IGEN - WHAT THE FUCK?!) och måste städa köket. Jag dammsög och nynnade samtidigt på en nyskriven låt. Den heter Jag Älskar Mitt Liv När Jag Har Städvecka och spås bli årets sommarhit i alla radiokanaler.

Inga kommentarer: