måndag 25 maj 2009

Den är inne

Uppsatsen alltså. Herregud, vad snuskiga ni är.

Efter avslutat jobb och en tupplur på bussen mötte jag upp en nyförlovad Björn (grattis igen!) och vi satte oss ned för att spika de sista detaljerna i examensarbetet. Därefter lämnade vi in den, och detta en dag för tidigt. Jag har aldrig varit med om maken till framförhållning.

Det känns extremt skönt att kunna släppa det där nu, och det blir några dagar utan skoltänk innan det är dags att ta itu med opponeringen. Det som gäller nu är att njuta över att vi är klara och fortsätta kämpa ute i Våla. Bara fyra dagar till fredag - det kommer att gå på ett litet kick.

Nu ska jag gå ner på stan och möta Erik Aspeqvist som kommer på ett snabbesök. Det ska bli mycket trevligt. Att jag är trött efter jobbet är bara att förneka. Man orkar mer än vad man tror att man ska göra när man sitter i soffan och latar sig såhär på kvällskvisten. Det får bli dagens visdomsord.

2 kommentarer:

K sa...

Grattis till den färdiga uppsatsen! När vår var opponerad och klar (dvs slött bläddrad i) firade vi med varsin fet Slagstasnäcka, Daim edition. Det var fina grejer.

Loke sa...

Grattis! Mmmmmmmhhh daimglass....