onsdag 13 maj 2009

Olika perspektiv på dagen

Om King Kolo hade skrivit:

Idag har jag varit makalöst effektiv, men annat var inte att vänta eftersom att jag är bäst i världen på att producera när jag närmar mig deadline. Satt hemma hos Björn och skrev ihop fem sidor, så nu är jag i princip klar med min resultatdel. Vi ska nog få in den här uppsatsen i tid ska ni se.

Nu på kvällen var jag på Sirius-AIK i Svenska Cupen och det var kul. Bra med folk och bra fart på Siriussupportrarna – men AIK vann som väntat. Trevligt att se Gnaget igen, det var ett tag sedan.

Om Hannes hade skrivit:

Idag har jag pluggat. Bajs.

Jag hatar Carl och Martin. Och bröderna Eneroth. Och så tycker jag Aftonbladet bara skriver dåliga saker. Om Salem al Bögkir och såntdärnt.

På fredag ska jag dricka så jävla mycket öl. Ganska brödigt ändåe.

HÄJ!

Om Kerstin hade skrivit:

Jag var på lite bättre humör när jag vaknade i morse trots lite tisdagsångest, men det blev bättre av att Sara ringde och pratade lite. Klocken nio steg jag upp och och åt två skivor bröd till frukost, det fanns inte så mycket pålägg så jag åt bara smör på mackan fast jag inte brukar göra det om jag inte är bortbjuden. Till det drack jag kaffe och läste DN. Det stod inte så mycket minnesvärt i tidningen, men jag ögnade faktiskt igenom Kulturens recension av Anna Odells omdiskuterade verk på Konstfack.

Klockan närmade sig tio och det var dags att gå till Björn. Jag valde att gå vägen längs med Luthagsesplanaden för jag ville inte stöta på en märklig man som jag kallar för OCD som har en massa tvångstankar för sig. Jag blev dock irriterad över att bilarna vägrade stanna vid övergångsstället nedanför Ekonomikumparken. Jag gick Geijersgatan ner och snart var jag framme hos Björn. Jag slog in koden, gick upp för trapporna, hälsade på Björns grannar och ringde på.

Väl därinne avhandlade vi först gårdagens irriterande baksmälla innan vi satte igång med uppsatsskrivandet. Först gick vi igenom några saker jag hade reagerat på i Björns resultatdel, och han ändrade dessa. Sedan började jag själv skriva, och det gick bra. Efter någon timme hade jag producerat två sidor och kände mig ganska nöjd. Jag åt en macka till lunch och drack lite kaffe.

[…]

(You get the point – det är väldigt detaljerat. Orkar inte mer. Reds. Anm.)

Om Love eller Esh hade skrivit:














Punkt.

6 kommentarer:

Diamond Champagne sa...

det är bra med olika perspektiv. sjukt bra inlägg. Klockrent. Jag läste hela "Om Kerstin hade skrivit: ", såklart!

Kerstin sa...

Först startade jag datorn, sedan loggade jag in på min användare, sedan läste jag min mail. Efter ett tag gick jag igenom mina vanlig punkter på surfvändan, där bland annat Facebook står överst på listan. När jag noterat att inget avsevärt intressant skett sedan sjutiden igår kväll gick jag in på google och googlade King kolo. Detta måste jag göra eftersom inga favoriter sparas. Då känns det enklare att googla bara. Jag fick upp en mängd träffar men Axels blogg är alltid överst bekvämt nog så jag klickade in mig på den. Jag började läsa hans inlägg som idag hade en väldigt rolig form, först skrev han som sig själv, sedan som Hannes och då skrattade jag högt. Samtidigt började jag frukta/hoppas att han skulle parodiera mig också och mycket riktigt! Det gjorde han! Det var väldigt likt måste jag säga och jag skrattade gott för mig själv inne vårt arbetsrum som är väldigt mysigt med en djupröd fondvägg och blommiga gardiner runt fönstren. Sedan gick jag in och läste kommentaren som kommit, och det var Axels FV Sara som skrivit en väldigt klok kommentar. Hon är en bra tjej. Axel också. Nu ska jag börja jobba lite, har mycket att göra idag! Ska bland annat gå igenom NP i engelska med mina elever samt börja bränna lerfigurer i keramikugnen.

The Artist Formerly Known as King Kolo sa...

Låter som en skön morgon Kerran. Jag gillar att jag också är en bra tjej!

KerranPerran sa...

Kunde inte låta bli.=)

Loke sa...

Punkt.

Hannes sa...

BRILLIANT!