torsdag 5 februari 2009

Att ickegöra

Det är en svår konst att få större delen av en dag att gå utan att göra någonting. Men så är jag också en mycket begåvad konstnär.

Min dag kan sammanfattas så här: Jag vaknade. Jag drack kaffe. Jag städade. Jag surfade. Jag tittade på reprisen av Super Bowl.

Du ser ju själv.

Okej, jag kanske har gjort saker, men det är knappast några minnesvärda saker ur ett större, mer livsbejakande perspektiv. Fast det är just sådana här dagar jag kommer att sakna när jag börjar jobba sedan, så det känns inte som att jag låter värdefull tid gå till spillo. Tvärtom. This is studentliv to the fullest.

Igår tränade jag fotboll och överlevde. Jag blev inte ens brinktrött. Fast det är fel att påstå att jag redan är uppe på banan, utan det är snarare så att jag sitter på läktaren just nu. Till nästa vecka siktar jag på en bänkplats, för att när mars och träningsmatcherna närmar sig vara med just på banan. Förra gången jag tränade hade jag inte ens fått tag på en matchbiljett och matchen gick inte på tv. Så långt från banan var jag då.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting samt vänta in kvällens finbesök.

1 kommentar:

Becks sa...

ååå vad jag saknar studentlivet!!