Hur kan det vara så svårt gott med tunna, stekta skivor av gris? Bacon är tre av fyra hörnstenar i min kostcirkel (ja, hörn) och om det bara vore socialt accepterat skulle jag äta mer bacon än så. I matväg är bara en viss typ av gratäng som får det att pirra i tarmarna mer. Om det nu inte är min gamla tarmvred från vintern 1983-84 som gör sig påmind.
Bacon - det rosa guldet.
torsdag 5 mars 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Bästa Hannesretet i år!
Jag har hittat billig bacon hær.
In your faces Axel och Kerstin!
Oh, touchy... Vi köper alltid bacon i trepack, förmodligen för ungefär samma pris som du köper ett. Billigt my bacon-ass!!
Hur går det förresten med kebab/pizza/hamburger-fronten, hittat något billigt alternativ? Nej? No? Nähä...
(Vet faktiskt inte varför jag hetsar på dig Hannes, jag drogs liksom bara med. Förlåt. Du vet att jag är på din sida. Oftast.)
Axel! Du är trött på att hålla nere din konsumtion av bacon för att andra tycker att det är moraliskt fel? Flytta till mitt andra hemland, det förlovade landet i väst. You will love it! Där är det fullständigt socialt oacceptabelt att inte äta bacon. Snarare, ju mer bacon du äter, desto mer respekt kommer du att få. Tänk att det går att finna ett så pass simpelt samband i människans så komplicerade vardag...
Kram!
Tack för ditt stöd i kampen om baconvardagen Biffen.
Och tack för att du använde begreppet socialt oaccepterat. Världsklass.
Skicka en kommentar